Wygląda jak gówno a smakuje jeszcze lepiej.

16
Wygląda jak gówno a smakuje jeszcze lepiej.
Marynata: sos sojowy, olej sezamowy, czosnek granulowany, czosnek płatki suszone, papryka ostra, imbir mielony, kardamon mielony, sok i skórka z limonki. Osobiście zostawiłem na kilka godzin w lodówce, jak masz wiecej czasu to dłużej, jak mniej to możesz wpierdolić od razu.
Wpierdalamy do gara na pełnej pizdzie pod rondlem i smażymy, po zamknięciu dorzucamy warzywa(ja pokroiłem w cienkie paski gotową włoszczyznę i jedną cebulę), potem dodajemy pastę curry. 
Gdy w domu pachnie jakby na osiedlu nie było już bezdomnych zwierząt,  zalewamy mleczkiem kokosowym i gorącą wodą. Zostawiamy do zagotowania, po zagotowaniu zostawiamy na 5 minut, osobiście trzymam dłużej, jeśli ktoś woli gęstsze może zaciągnąć skrobią ziemniaczaną. 
Wpierdalać można z ryżem bądź jakimś innym makaronem dla skośnych. Do ozdoby polecam czarny sezam i szczypiorek. 
Wygląda jak gówno a smakuje jeszcze lepiej.
Wygląda jak gówno a smakuje jeszcze lepiej.
Wygląda jak gówno a smakuje jeszcze lepiej.
Wygląda jak gówno a smakuje jeszcze lepiej.
Wygląda jak gówno a smakuje jeszcze lepiej.
Wygląda jak gówno a smakuje jeszcze lepiej.
*gówniany kolor spowodowany wcześniejszym marynowaniem w sosie sojowym
**zielone jest najostrzejsze, jeśli nie lubisz gdy szatan smyra Ci odbyt możesz spróbować z czerwonym lub żółtym.
***WYPIERDALAM 
Obrazek zwinięty kliknij aby rozwinąć ▼
0.12682294845581