bigosik boży mięsny Hobby Gotowanie 2 m 17 wczoraj zaczęty 5 kg kapusty boczek 1.4kg minus słoninka to jakieś 1kg żeberka 1.2kg kiełba cała, nie wiem ile tego w opakowaniu (dokrajałem na drugi dzień bo kapusty zostało) szynka wieprzowa 1.2kg (na zdjęciu nie ma bo dzisiaj dokrajałem bo kapusty zostało) 6 garści podgrzybków (w tym roku zbieranych) (((jutro jeszcze raz będzie gotowane i do słoików))) Obrazek zwinięty kliknij aby rozwinąć ▼
Stejk z koniny z cacykami że skyra (białka tyle że ja pierdole) Hobby Gotowanie 2 m 23 Obrazek zwinięty kliknij aby rozwinąć ▼
nalewke zrobiłem Hobby Gotowanie 2 m 11 z 400ml spirolu, 250ml żubrówki, 10 cytryn, 200ml miodu, 300g cukru, 0.5 litra wody Obrazek zwinięty kliknij aby rozwinąć ▼
cycki zrobione letko ostro i w płatkach Hobby Gotowanie 2 m 22 Obrazek zwinięty kliknij aby rozwinąć ▼
Pierogi Hobby Gotowanie 2 m 37 Pierogi z surowym mięsem a żeby cały smak farszu został w środku... Ciasto: 500g mąki 250ml gorącej wody Łyżka albo dwie tłuszczu (oliwa, roztopione masło, łój z czoła) Sól (może też być pieprz) Jajko jest zbędne (ale jak chcesz to daj) Farsz: Mięso, najlepiej tłuściejsze a żeby puściło soki (jak ta laska co to ją oglądałeś na "witam" z rana), przyprawy dowolne. Obrazek zwinięty kliknij aby rozwinąć ▼