Recenzja zupki instant Reeva

46
Jestem zaskoczony pozytywnym odzewem więc kochani specjalnie dla Was stworzę krótką dzidę instruktażową jak przygotować zupkę instant Reeva
Recenzja zupki instant Reeva
Recenzja zupki instant Reeva
Będziemy potrzebowali dwóch takich samych naczyń, około 300ml wrzątku oraz zupkę instant Reeva. Zapytacie po co dwa naczynia? Odpowiedź jest banalna ale nie uprzedzajmy faktów 
Recenzja zupki instant Reeva
Rozgrywamy opakowanie i wkładamy makaron do jednej z misek, w paczce powinno znajdować się mniejsze opakowanie w którym jest mieszanina przypraw i bulion w proszku. Ja łamie makaron i wtedy posypuję go przyprawami
Recenzja zupki instant Reeva
Recenzja zupki instant Reeva
W czasie gdy będziemy łamać makaron i otwierać opakowanie z przyprawami nastawiamy wodę aby się zagotowała, gdy czajnik zacznie gwizdać lub w przypadku zamożniejszego użytkownika elektryczny sagan się wyłączy, prawdopodobnie nasz wrzątek będzie oscylował w temperaturze około 100°C
Recenzja zupki instant Reeva
Recenzja zupki instant Reeva
Recenzja zupki instant Reeva
I teraz wyjaśniam po co na początku wspominałem o drugim naczyniu, zakładamy go ODWROTNIE na to z zupką. Dzięki temu nasza zupka będzie pełna aromatu jak i szybciej się zaparzy. Czekamy kilka minut, około 5
Recenzja zupki instant Reeva
Gotowe! Nasza zupka pachnie obłędnie. Smacznego kochani:)
Obrazek zwinięty kliknij aby rozwinąć ▼
0.15606808662415