Placki dla koksa Hobby Gotowanie 4 m 14 Patrzcie co wyczarowałem. Zwykłe placki ziemniaczane? Ni chuja, czerwona soczewica i ryż brązowy po namoczeniu kilka godzin, następnie zblendowane razem, jajko, dwie szczypty mąki tortowej, sól i pieprz do smaku. Po co? Dla urozmaicenia źródła białka, którego jest w soczewicy 23-30%, a w ziemniaki 2-3%. Całkiem dobrze smakowały z tuńczykiem z chili. Obrazek zwinięty kliknij aby rozwinąć ▼
Wysoki sądzie, proszę państwa... Hobby Gotowanie 4 m 20 ....to jest liść laurowy. Się tak tylko chwalę że wreszcie się własnego krzaczka dorobiłem. Obrazek zwinięty kliknij aby rozwinąć ▼
Gastro terror #8 Hobby Gotowanie 4 m 4 W dzisiejszym odcinku gastro terroru: Placek po węgiersku. A konkretnie to nasz polski placek ziemniaczany z leczo z kiełbasą. Ostre jak skurwesyn, ale ja tak lubię. Nie mogło zabraknąć kwaśnej śmietany na wierzchu :D Obrazek zwinięty kliknij aby rozwinąć ▼
Panowie jest sprawa Hobby Gotowanie 4 m 15 Koleżanki z Koła Gospodyń Wiejskich startują w ogólnopolskim konkursie z regionalnymi potrawami, im więcej wyświetleń tym lepiej. Jak chcecie pomóc, odpalcie film na youtube, jak nie to wypierdalam, narazie. Obrazek zwinięty kliknij aby rozwinąć ▼