picka inna niz zwykle
to jest taka pitca co ją można jesc codziennie, chyba ze się znudzi.
Na ciasto dla jednego czlowieka przypada:
2 duze jajka i 125g mozarelli.
Wymieszac, wylac na blache i jeb do piekarnika na ok 15 min w 200°.
W miedzyczasie pokroic swoje ulubione dodatki(ja wybrałam cebule, papryke i boczek).
Ciasto wyciagnac, posmarowac przecierem pomidorowym, nalozyc skladniki i jeszcze na 10-12 min do piekarnika.
Dobre to je!
Pitca idealnie dla lowcarb albo nawet i keto, jedna porcja takiej pitcy to niecale 10g weglowodanow.
Smacznego!
Na ciasto dla jednego czlowieka przypada:
2 duze jajka i 125g mozarelli.
Wymieszac, wylac na blache i jeb do piekarnika na ok 15 min w 200°.
W miedzyczasie pokroic swoje ulubione dodatki(ja wybrałam cebule, papryke i boczek).
Ciasto wyciagnac, posmarowac przecierem pomidorowym, nalozyc skladniki i jeszcze na 10-12 min do piekarnika.
Dobre to je!
Pitca idealnie dla lowcarb albo nawet i keto, jedna porcja takiej pitcy to niecale 10g weglowodanow.
Smacznego!