Szarpana wołowina
7h gotowania w mieszance octu jabłkowego, miodu, papryki chipotle, papryki wędzonej...
Następnie poszarpana i każda porcja wymieszana z sosem BBQ (genialny sos weber cherry smoke bbq)
1.5kg wołowiny
Łyżeczka soli i pieprzu
Obsmażyć mięso na suchej patelni (w garnku)
Zalewa:
1/2 łyżeczki papryki ostrej(chipotle),
2 łyżeczki wędzonej,
Pół szklanki octu jabłkowego,
2 łyżki miodu,
Zalewę wlewamy do garnka, lekko redukujemy, dodajemy obsmażone mięso, zalewamy dwoma szklankami bulionu... gotujemy aż będzie się rozpadać (u mnie 7h) na najmniejszym możliwym ogniu.
Następnie poszarpana i każda porcja wymieszana z sosem BBQ (genialny sos weber cherry smoke bbq)
1.5kg wołowiny
Łyżeczka soli i pieprzu
Obsmażyć mięso na suchej patelni (w garnku)
Zalewa:
1/2 łyżeczki papryki ostrej(chipotle),
2 łyżeczki wędzonej,
Pół szklanki octu jabłkowego,
2 łyżki miodu,
Zalewę wlewamy do garnka, lekko redukujemy, dodajemy obsmażone mięso, zalewamy dwoma szklankami bulionu... gotujemy aż będzie się rozpadać (u mnie 7h) na najmniejszym możliwym ogniu.