Stek 2 Hobby Gotowanie 1 t 41 Ładny kawałek polędwicy udało mi się dostać. Sous wide na 2godziny w 52 stopniach. Potem na ogień na chwilę z każdej strony. Do tego frytki i pierwszy raz mieszanka mrożonych fasolek, która początkowo miała być z masełkiem i bułką tartą, ale w końcu wylądowała na patelni po steku. Smaczne. Bardzo smaczne, ale brakuje tego czerwono różowego środka co jest jak się od razu surowego na patelnię wrzuci. Obrazek zwinięty kliknij aby rozwinąć ▼ 1000 1000 400 100 +47 +47
A Ty, chapnąłbyś dzidę na śniadanie? 1 1 1 Hobby Gotowanie 1 t 9 PausePlay% buffered00:0000:00UnmuteMuteDisable captionsEnable captionsSettingsCaptionsDisabledQualityundefinedSpeedNormalCaptionsGo back to previous menuQualityGo back to previous menuSpeedGo back to previous menu0.5×0.75×Normal1.25×1.5×1.75×2×4×PIPExit fullscreenEnter fullscreenDownloadPlay 1000 1000 400 100 +25 +25
Obiad Hobby Gotowanie 1 t 20 Jako iż nienawidzę marnowania jedzenia to dojadam z wczoraj, miała być zupa a jest sos, dodalem pieprz bialy, czarny, czosnek, odrobinę sosu sojowego. Tradycyjnie: WYPIERDALAM Obrazek zwinięty kliknij aby rozwinąć ▼ 1000 1000 400 100 +19 +19
Dziś nie liczyłem kalorii. 1 Hobby Gotowanie 1 t 13 Obrazek zwinięty kliknij aby rozwinąć ▼ 1000 1000 400 100 +52 +52
Ale pomyślałem 5 Hobby Gotowanie 1 t 29 Herbaty to sobie narobiłem na tydzień XD Nawet jak wystygnie to się nie zepsuje, bo w termosie, a zimna też jest dobra Obrazek zwinięty kliknij aby rozwinąć ▼ 1000 1000 400 100 +35 +35
Śniadanie jak w restauracji 3 Hobby Gotowanie 1 t 21 Obrazek zwinięty kliknij aby rozwinąć ▼ 1000 1000 400 100 +20 +20
To jest Polski obiad! Cerata też XD WYPIERDALAM 1 Hobby Gotowanie 1 t 7 Obrazek zwinięty kliknij aby rozwinąć ▼ 1000 1000 400 100 +59 +59